Prethodni članak
Sljedeći članak

Kulturni centar Klanjec od ponedjeljka ponovno počinje s radom

Radno vrijeme Kulturnog centra Klanjec bit će od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati


Kulturni centar Klanjec nakon privremenog zatvaranja radi epidemije Covid-19 od ponedjeljka 27. travnja nastavlja svoj rad, ali u ograničenom opsegu i u skladu s protuepidemijskim mjerama Stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Radno vrijeme Kulturnog centra Klanjec bit će od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati. U uredskom prostoru Kulturnog centra istodobno će moći boraviti najviše jedan korisnik te se pri dolasku pridržavati uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanih uz pojačanu higijenu ruku, za što će na ulazu biti postavljen spremnik sa sredstvom za dezinfekciju, nošenja platnenih zaštitnih maski i zaštitnih rukavica.Također će se bilježiti ime i prezime, adresa, datum i vrijeme dolaska pojedinog korisnika.

- Kulturni centar Klanjec do daljnjega neće organizirati uobičajena kulturna događanja (književne večeri, izložbe, koncerte, predavanja i sl.) jer su još uvijek na snazi mjere zabrane javnog okupljanja većeg broja osoba.Molimo korisnike koji trebaju pojedine usluge Kulturnog centra Klanjec da se prije svog dolaska najave na telefone 049/551 002 ili 098/460 247, pošalju SMS poruku ili e-mail. Jednako tako preporučamo korisnicima da i dalje za sve usluge koje im Kulturni centar može pružiti digitalnim putem i dalje koriste e-mail adrese [email protected] i [email protected] – poručili su iz Kulturnog centra Klanjec.

 

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook