Prethodni članak
Sljedeći članak

Klanjčani, Grad vas poziva da ispunite anketu o razvitku Trga mira


Za potrebe izrade Urbanističko – participativne studije Trga mira u Klanjcu, provode se urbanističko i sociološko istraživanje u koje se želi uključiti građane Klanjca.

Naručitelj istraživanja je Grad Klanjec, a cilj je dobiti uvid u mišljenja što većeg broja zainteresiranih građana.

- Vaše mišljenje i iskustva su nam važni, kao i ideje o tome kako bi se Trg mira trebao razvijati u budućnosti, pa bismo željeli da se građani Klanjca u što većem broju uključe u istraživanje, već sada, u prvoj fazi projekta. Stoga vas ljubazno molimo da odgovorite na ovaj upitnik i na taj način doprinesete boljem planiranju razvoja grada. Ukoliko smatrate da smo neka važna pitanja propustili uključiti, na kraju upitnika imate prostor za komentar u kojemu možete izraziti svoje osobne stavove u slobodnoj formi. Anonimnost vaših odgovora je zajamčena, a rezultati će se interpretirati isključivo na grupnoj razini i neće se koristiti u nikakve druge svrhe osim za potrebe ovoga projekta - poručuju iz Grada.

- Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju i možete ih uputiti na e-mail prof. dr. sc. Anke Mišetić, s Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ([email protected]), koja vodi sociološko istraživanje.
Hvala vam na razumijevanju i suradnji - dodaju.

Anketi možete pristupiti OVDJE.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook