Prethodni članak
Sljedeći članak

Za razvoj komunalnog standarda u Zagorje stiže 2,3 milijuna kuna

Ministarstvo graditeljstva odobrilo je sufinanciranje projekata 18 zagorskih općina i gradova


Ministarstvo graiteljstva, s ciljem osiguravanja financijske potpore za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2020. godini, donijelo je i objavilo odluku kojim općinama i gradovima te za koje projekte stiže potpora.

Po 168.000 kuna

Po 168.000 kuna dobit će Desinić za projekt pojačanog održavanja nerazvrstane ceste Košnica – Komerički, Đurmanec za investicijsko održavanje nerazvrstanih cesta, Grad Klanjec za izvanredno održavanje nogostupa uz ŽC2168 Gredice – Novi Dvor, Gornja Stubica za modernizaciju i asfaltiranje nerazvrstanih cesta na svom području, Krapinske Toplice za investicijsko održavanje nerazvsrtanih cesta na svom području, Općina Kumrovec za nabavu komunalnog stroja i opreme za održavanje ceste i javnih površina i uređenje baze za učinkovito korištenje komunalne opreme, Općina Sveti Križ Začretje za uređenje javnih površina i parkirališta na svom području, Općina Tuhelj za rekonstrukciju i asfaltiranje makadamskih nerazvrstanih cestana svom području.

Ukupno 2.312,418 kuna

U Budinščinu stiže 100.125 kuna za uređenje parkirališta kod groblja i Crkve sv. Križ u Budinščini, 59.740 dobiva općina Jesenje za izgradnju parkirališta, 82.552 kune dobiva Općina Hrašćina za asfaltiranje dionice nerazvrstane ceste Hrašćina – Vinski Vrh, 48.000 kuna Hum na Sutli za rekonstrukciju javne rasvjete, Općina Mače dobiva 99.413 kuna za rekonstrukciju i modernizaciju javne rasvjete, 90.084 kune ide Mariji Bistrici za sanaciju i modernizaciju nerazvrstanih cesta, 148.198 kuna dobiva Grad Pregrada za modernizaciju nerazvrstane ceste Pl13 – Sveta Ana – Križ – Papeži – spoj Kostel Bregi – K2, a 167.405 kuna stiže u Veliko Trgovišće za rekonstrukciju nerazvsrtane ceste Ulice Andrije Hebranga. 66.000 dobva općina Zagorska Sela za modernizaciju i proširenje sustava javne rasvjete. Grad Zlatar dobit će 106.902 kune za sanaciju mosta u Ulici Strahimira Kranjčevića u Zlataru. Sveukupno, u Krapinsko – zagorsku županiju stiže 2.312,418 kuna.

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook

PREKINUT PROMET, PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA ZBOG RADOVA (21./22. listopada): -od 22:00 do 05:00 ujutro na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prekida se promet zbog između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Zagreba (obilazak je državnom cestom kroz...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program