Prethodni članak
Sljedeći članak

Rock - predstava za svjetske scene stiže na najljepšu zagorsku pozornicu!

Kroz glazbu, ali i strip i animaciju, predstava priča povijest rock' n 'rolla, a u centru svega poznati vrhunski vokali


Multimedijska rock-predstava 'Z brega na dol', koja je oduševila i digla na noge opatijsku publiku u Centru Gervais, gdje se uživalo u obradama rock-klasika prilagođenim zborskom i gospel pjevanju, stiže u Gornju Stubicu, na pozornicu dvorca Oršić, 16. svibnja.

 

Hrvatski proizvod

Radi se o hrvatskom proizvodu, predstavi koja slavi energiju rock'n'rolla i domaću produkciju, kroz koju će neprikosnoveni vokali Petra Antolić, Dino Jelusić, Mario Huljev, Valerija Nikolovska i The Zbor (poznata lica riječke zborske scene) provesti publiku kroz najuzbudljivije trenutke glazbene povijesti rock'n'rolla u pratnji rock-banda u sastavu Dario Horvat, Danko Krznarić, Viktor Lipić, Jurica Leikauff, Krešo Oremuš, Ivica Premelč, Viktor Slamnig, Alen Svetopetrić.

 

Vrhunski glazbenici

Ideja za predstavu nastala je nakon festivala 'Z brega na dol', koji je lani održan u dvorcu Oršić, a koji je bio odlično medijski prihvaćen, kao i od strane publike, stoga je zavrijedio popesti se stepenicu više. I tako je nastala multimedijska predstava koja je uspješno spojila vrhunsku glazbu, umjetnički izričaj i strast prema rock-glazbi te stvorila neponovljiv doživljaj za sve ljubitelje glazbe. – Kroz glazbu, ali i strip i animaciju, pričamo povijest rock'n'rolla, na duhovit i edukativan način. To znači da će se izvođači najavljivati kroz strip, a tijekom nastupa na platnu se vrti onaj edukativan dio cijele predstave, koji govori o samoj pjesmi koja se izvodi ili o izvođaču – pojašnjava producent i redatelj predstave Dobrivoj Posavec, koji je za potrebe ove predstave okupio vrhunske glazbenike.

 

Oduševljenje publike

Predstava je već oduševila Opatiju. – Dojmovi su fantastični, kako naši, tako i oni publike koju je predstava oduševila, ali i pozitivne kritike medija – kaže Posavec. Predstava već ima dogovorena i daljnja gostovanja. Nakon Opatije, slijedi Zagreb (4. lipnja, Lisinski), a u dogovoru su već i nastupi tijekom ljeta po Jadranu, zatim u Beogradu, Ljubljani, Austriji. No, prije toga, ova predstava za svjetske pozornice stiže na jednu od najljepših zagorskih pozornica, i to onu u atrij dvorca Oršić. Kako će to izgledati u jednom od najljepših koncertnih prostora Hrvatske, dođite i svjedočite! U dva i pol sata spektakla prisjetite se nekih od najvećih rock hitova od pedesetih do osamdesetih ili pak naučite ponešto o istima što niste znali. Ulaznice možete kupiti putem sustava Entrio.

 

 

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook