Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO SPOT] Barbara Suhodolčan, uoči poroda, s tatom Rajkom snimila duet

S obzirom na to da je pjesma uistinu lijepa i brzo 'ulazi u uho', vrlo je vjerojatno da se radi o još jednom velikom hitu iz glazbene radionice obitelji Suhodolčan


I dok očekuje porod svog sina prvorođenca, koji će nositi ime Franko, Barbara Suhodolčan je s ocem Rajkom, snimila i objavila duet, odnosno, novu pjesmu pod nazivom 'Miris ljeta, ti i ja'.

-'Miris ljeta, ti i ja', pjesma je za koju je glazbu i tekst napisao moj tata Rajko, a koji ju je zajedno samnom i otpjevao u duetu. Neizostavan je u ovoj obiteljskoj priči i moj, sada već suprug, Antonio, koji je odsvirao dionicu harmonike, koja baš daje taj ljetni ugođaj pjesmi. Inače, pjesma je nastala prije 26 godina, kad sam ja imala samo 4 godine. I sad kad sam se udala i kad se bliži trenutak rađanja, taj je tatin bezvremenski tekst o ljubavi i povezanosti, o kojoj govori pjesma 'Miris ljeta, ti i ja', nekako posebno aktualan za nas pa smo je odlučili snimiti -ispričala nam je Barbara.

S obzirom na to da je pjesma uistinu lijepa i brzo 'ulazi u uho', vrlo je vjerojatno da se radi o još jednom velikom hitu iz glazbene radionice obitelji Suhodolčan.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Rajko Suhodolčan, za glazbenu produkciju je bio zadužen Antun Toni Eterović u čijem je studiju Toneter sve i snimljeno, akustičnu gitaru je odsvirao Bruno Vuger, bas gitaru Ivan Gazibara, bubnjeve Karlo Kukovačec, a majstor na harmonici je Antonio Vrbički, koji je ujedno i otac malom Franku. Pjesma je dobila i lyric video u produkciji CroRec Videa.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook