Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO&FOTO] Belan u Zaboku: 'Sreća se krije u malim stvarima, uživajte u njima'

Neno Belan i Fiumensi sinoć su održali koncert u Zaboku


Neno Belan i Fiumensi jučer su napravili pravu zabavu na trgu u Zaboku. S tridesetak najvećih hitova, uglavnom ljubavnih balada, Belan je oduševio Zabočane i njihove goste, u sklopu manifestacije 'Svibanj u Zaboku'.

-Sviramo u svim krajevima lijepe naše pa i šire, tako i u Zagorju. I večeras ćemo odsvirati neki presjek karijere. Ja sam 37 godina profesionalno u glazbi i imam ogroman repertoar, ako vam kažem da sam snimio 250 pjesama u životu, a 25 do 30 sviram na jednom koncertu, onda znate u kojem sam problemu – rekao je Belan u razgovoru za Zagorje.com.

No, tog problema jučer nije bilo, jer je publika uživala u svakoj pjesmi koju je Belan namijenio baš ovom nastupu.

Belan je pozvao publiku na ples, stoga dobre atmosfere nije nedostajalo, a u jednom je trenutku je prenio poruku kako se sreća krije u malim stvarima, koje treba znati cijeniti i u njima uživati.

U razgovoru nam je otkrio i kako se izuzetno radovao početku 'radne' sezone, odnosno koncertima, obzirom da će svaki koncert biti slavljenički, jer ove godine slavi 25 godina suradnje s Fiumensima. Čega se najradije sjeća s početaka svoje karijere, ali i u kojem je specijalitetu uživao prilikom ovog posjeta Zagorju, Belan nam je otkrio u intervjuu kojega možete pročitati u idućem izdanju Zagorskog lista.

A manifestacija 'Svibanj u Zaboku' već danas nudi nova događanja. Večeras će tako na Trgu K.Š. Gjalskog nastupiti dvojac s A strane – Goran Orešković i Josip Palameta. – Emisija A strana uistinu je ponudila jedan novi prikaz hrvatske, kako zabavne, tako i rock glazbe, i iznimno nam je drago što ćemo uživati u vrsnim interpretacijama spomenutog dvojca. Jedna zanimljivost je zasigurno ta da je Josip Palameta trenutno u Torinu gdje će pjevati prateće vokale našoj predstavnici Miji Dimšić – rekli su iz Grada. Vesele se, kažu, i nastupima puhača, a osim najbolje glazbe, na trgu vas očekuje i bogata ponuda hrane i pića, kokica.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook