Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠTETA: Dini Miklaužiću za 'dlaku' izbjegla titula Superstara. Pobijedila je Hana Ivković


Titulu hrvatskog vokalnog superstara i novčanu nagradu od 50 tisuća eura u večerašnjem finalu popularnog RTL-ovog showa Superstar osvojila je Hana Ivković

U superfinalu s njom je nastupio i 18-godišnji Zagorec iz Huma na Sutli, Dino Miklaužić, kojem je pobjeda izbjegla za dlaku.

Nakon što je u večerašnjem finalu izveo dvije pjesme, prvo rock himnu Whole Lotta Love, Led Zeppelina, a potom i svevremenski hit Miše Kovača, Ostala si uvijek ista, Dino se plasirao u superfinale, u kojem je izveo predivnu rock baladu, pjesmu Bed of Roses Bon Jovija.

U superfinalu 'vokalne snage' odmjerio je s također izvrsnom Hanom Ivković i glasovi publike, odnosno, gledatelja, odlučili su da Hana odnese pobjedu u Superstaru.

Podsjetimo, Dino je pobijedio 2016. godine, kao desetogodišnjak, u RTL-ovom showu Zvjezdice, kada je također oduševio čitavu Hrvatsku.

Redakcija portala Zagorje.com od srca čestita talentiranom Zagorcu na velikom uspjehu. Želimo mu uspješnu glazbenu karijeru koja mu, sasvim je evidentno, bez ikakve sumnje predstoji.

Glavu gore, Dino! Za nas si najbolji!

Još članaka iz "Glazba"

Facebook