Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGORJE NA NOGAMA: Hoće li čudo od djeteta ponovo osvojiti Hrvatsku?


Foto: Arhiva/Pixsell 

Među više od tisuću djece koja su se prijavila na nekad vrlo popularni RTL-ov glazbeni, odnosno dječji "pjevački" show Zvjezdice, tada 10-godišnji Dino Miklaužić iz Huma na Sutli 2016. godine odnio je pobjedu i sasvim zasluženo postao 'hrvatska Zvjezdica'.

Dino Miklaužić s roditeljima i sestrom 2016.godine

Podsjetimo, u prvom dijelu finalnog natjecanja, Dino je te 2016. godine oduševio žiri izvedbom Massimove pjesme ''Stranac u noći'', koju je već pjevao u u ranijem tijeku natjecanja. Posebno ih je iznenadila improvizacija koju je mali pjevač sam osmislio. Iako je Dino skromno rekao kako je nastup bio O.K., peteročlani žiri složio se kako im se naježila kosa na glavi od ugode dok su ga slušali.

Nakon glasovanja žirija, Dino je prošao među troje natjecatelja u a capella dio natjecanja, gdje se, još jednom kao pravi Zagorec, predstavio ''Suzom za zagorske brege''. Na kraju, Dini je pobjedu donijela jedna od najvećih balada svih vremena s ovih prostora, ''Ti si mi u krvi'', kojom je izazvao suze članova žirija.

Sada, 6 i pol godina kasnije, 18-godišnji Dino ušao je u finale još jednog RTL-ovog glazbenog showa SuperStar, koje će se u emisiji uživo održati sutra, u subotu 9. prosinca, gdje će se s još troje finalista Dino boriti ne samo za titulu hrvatskog SuperStara, već i vrijednu novčanu nagradu koja pobjedniku showa donosi nemalih 50.000 eura.

I ovog puta o pobjedniku će odlučivati glasovi publike, stoga redakcija portala Zagorje.com poziva sve Zagorce da daju punu podršku našem uistinu talentiranom "čudu od djeteta", koje je sad postalo već pravi mladi glazbenik. I to genijalan.

Sretno u finalu, Dino!

Još članaka iz "Glazba"

Facebook