Prethodni članak
Sljedeći članak

BABY LASAGNA RASTURIO U FINALU: Evo kako možete glasati za njega!


Foto: Pixsell

Baby Lasagna upravo je odradio svoj nastup u finalu Eurosonga i to na maestralan način i sad se mnogi pitaju kako glasati za njega.

Na ovogodišnjem Eurosongu uvedene su neke promjene u načinu glasanja. Naime, prvi put nakon 13 godina glasanje u finalu je otvoreno netom prije izvedbe prvog finalista. To znači da je produženo vrijeme glasanja.

Podsjetimo, u finalu mogu glasati gledatelji svih zemalja koje se natječu. Pobjednik Eurosonga bira se glasovima nacionalnih žirija (49.4%) i publike (50.6%). Ako prvo i drugo mjesto bude izjednačeno po broju ukupnih bodova, pobjednik je onaj kojem je publika dala više bodova.

Ako ste planirali glasati za Baby Lasagnu, možete to učiniti preko službene aplikacije Eurovision Song Contesta (ESC) ili preko internetske stranice www.esc.vote. Naravno, kao i svake godine, može se glasati i SMS-om i pozivom. Kao i uvijek do sad, za hrvatskog predstavnika ne možete glasati iz Hrvatske.

Poziv možete uputiti na broj 06155 + redni broj pjesme (23), a SMS na broj 666555 s rednim brojem pjesme (23). Cijena poziva iznosi 0.50 € za fiksne mreže i 0.67 € za mobilne mreže, dok SMS poruka košta 0.49 € s uključenim PDV-om.

Inače, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na svom je Instagramu otkrila pratiteljima kako mogu glasati za Baby Lasagnu čak i iz Hrvatske.

"Možete poslati do 20 glasova koristeći jednu kreditnu karticu. Možete koristiti koliko god kreditnih kartica imate/želite. Kreditne kartice moraju biti registrirane izvan Hrvatske. Ja sam upravo poslala 40 glasova. Kliknite na Baby Lasagnu 20 puta po kartici!", objasnila je Kolida na svom Instragramu.

I ne zaboravite... 

Iako Nizozemac nije nastupio, redni broj Baby Lasagne u finalu Eurosonga je svejedno 23.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook