Prethodni članak
Sljedeći članak

Dodijeljena prigodna priznanja povodom Dana Općine Đurmanec


Vezano uz skromna događanja povodom obilježavanja Dana Općine, Župe i Škole, dana 22. travnja, u prostorijama Općine Đurmanec uručena su općinska priznanja koje je Općinsko vijeće dodijelilo istaknutim osobama za 2020. godinu.

Nagrada za životno djelo je dodijeljena:

VLADIMIRU VUZMU Za njegov doprinos u razvoju Općine, nekad Mjesne zajednice, odnosno za njegov rad, angažman i za postignute zapažene rezultate na području vatrogastva i promicanju vrijednosti demokratskog društva, koji je svojim upornim i uspješnim radom te nesebičnim zalaganjem u društveno-političkom životu Općine pridonio promoviranju ugleda Općine Đurmanec te je svojim nesebičnim, samozatajnim i humanim djelovanjem tijekom svog života postao svijetlim primjerom čovječnosti na ponos svog Đurmanca.

 

ZDRAVKU KRALJU Budući da je dosad 100 puta dobrovoljno dao krv te je svojim nesebičnim, samozatajnim i humanim djelovanjem kao dobrovoljni darivatelj krvi tijekom svog života postao svijetlim primjerom čovječnosti na ponos svog Đurmanca.

Plaketa Općine Đurmanec je dodijeljena:

Poduzeću „ŠIMIĆ & CO“ d.o.o. iz Đurmanca – gospodarskom subjektu koji je znatno pridonio razvoju gospodarstva i poduzetništva na području općine Đurmanec, za više od 30 godina
rada i postojanja čime su doprinijeli promoviranju ugleda Općine Đurmanec.

 

Obrtu „Transport RUDI“, vl. Rudolf Vešligaj iz Đurmanca – gospodarskom subjektu koji je znatno pridonio razvoju gospodarstva i obrtništva na području općine Đurmanec, za 30 godina rada i postojanja čime je doprinio promoviranju ugleda Općine Đurmanec.

Također, vezano za provedeni postupak ocjenjivanja najljepše okućnice i najuređenijeg vrta na području općine Đurmanec tijekom proljeća i ljeta 2020. godine, nadležna Povjerenstva su temeljem više obilazaka i uvida na terenu izvršile odabir te su vrijednim mještankama uručena prigodna priznanja i novčane nagrade.

 

NAJLJEPŠA OKUĆNICA:

1. mjesto: Dragica Krsnik, Hromec 47B

2. mjesto: Ivana Rodić, Đurmanec 90B

3. mjesto: Ivana Šafranko, Donji Macelj 54

 

NAJLJEPŠI VRT:

1. mjesto: Nadica Vešligaj, Hromec 91C

2. mjesto: Matilda Pavić, Lukovčak 64C

3. mjesto: Kristina Vešligaj, Hromec 73

                Mirjana Belošević, Podbrezovica 72D

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

Predmet na kolniku na autocesti A1 na 7+000 km između čvora DONJA ZDENČINA i naplatne postaje DEMERJE u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez. Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program