Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorske mažoretkinje okitile se medaljama

Devetnaest timova odmjerilo je snage u mažoret plesu na 37. državnom turniru mažoretkinja u solo formacijama održanom u Sportskoj dvorani u Donjoj Stubici


Prošle je subote u Sportskoj dvorani u Donjoj Stubici održan 37. državni turnir mažoretkinja u solo formacijama. Nastupilo je 19 timova mažoretkinja iz cijele Hrvatske, a osim domaćina, Stubičkih mažoretkinja Shelly, iz naše županije nastupaju i Zlatarbistričke mažoretkinje te Mačanske mažoretkinje 'Alina'. Izvedeno je 286 koreografija u raznim kategorijama.

Turnir je bio vrlo uspješan za timove iz naše županije. 

Zlatarbistričke mažoretkinje osvojile su 6 zlata i 3 srebra.

Mačanske mažoretkinje Alina osvojile su 6 zlata, 2 srebra i 7 bronci.

Stubičke mažoretkinje Shelly osvojile su 5. mjesto u kategoriji solo pompon kadeti, 6. mjesto u kategoriji duo/trio pompon kadeti, 8. mjesto u kategoriji solo stap seniori, 6. mjesto u kategoriji duo/trio pompon juniori, 8. mjesto u kategoriji duo/trio pompon seniori te 5. mjesto u kategorijama mini formacija pompon seniori i batonflag seniori. Trenerice Shellyca Valentina Vuksan i Tea Tomaševski istaknule su kako su izrazito ponosne na sve djevojčice što su postigle sjajne rezultate na svom prvom Državnom turniru.

Djevojke su se već počele pripremati za 38. Državni turnir u velikim formacijama, koji je će uskoro održati u Zlatar Bistrici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook