Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrijedni članovi ŠD 'Vihor' uredili nogometno i odbojkaško igralište

Kroz ljeto igraju se napete i zabavne utakmice


Vrijedni članovi Športskog društva Vihor iz Vinipotoka ovog su ljeta kroz radne akcije uredili nogometno i odbojkaško igralište pokraj bajera u Markušbrijegu. Dovršena je tako druga faza ograđivanja nogometnog igrališta, postavljene zaštitne mreže iza oba gola, i po čitavoj bočnoj strani igrališta.

Vrijedni članovi ŠD "Vihora" u sklopu su ove akcije također pokosili travu, zalijevali teren te obojali golove. Kako na nogometnom terenu, tako i na novom odbojkaškom terenu nije nedostajalo natjecateljskog duha, uz napete i zabavne utakmice koje su potrajale do kasnih noćnih sati.

ŠD "Vihor" se naročito zahvaljuje Općina Lobor i načelnici Ljubica Jembrih na kontinuiranoj podršci, dodjeli financijskih sredstava i prepoznatom potencijalu ovog projekta, kojim nastoje osigurati sve temeljne preduvjete za bavljenje sportskim i rekreacijskim aktivnostima te stvoriti svojevrsno središte sportskog života na području mjesnog odbora Vinipotoka, a i šire.

Izuzetno su ponosni što se postojećim članovima udruge pridružilo i 10 novih članica, zahvaljujući kojima sada udruga broji preko 40 aktivnih članova. 

Športsko društvo "Vihor" Vinipotok je sportska udruga osnovana s ciljem promicanja sporta i sportskih vrijednosti kroz druženje, trening i održavanje sportskih događanja, prvenstveno u Loboru, a ovisno o financijskim mogućnostima i šire.

Udrugu prvenstveno čine mlade osobe s područja općine Lobor, a osnovni motiv okupljanja je bavljenje sportskim aktivnostima, druženje i poticanje ostalih članova zajednice na aktivno uključivanje u rekreativne aktivnosti. Sportovi kojima se udruga prvenstveno bavi su: mali nogomet, stolni tenis, badminton, trčanje, šah, belot.

Svake godine ekipa nogometaša predstavlja Mjesni odbor Vinipotok na malonogometnom turniru mjesnih odbora povodom manifestacije Janine, a prema financijskim mogućnostima udruga se nastoji natjecati i na malonogometnim turnirima u Krapinsko-zagorskoj županiji i na taj način promovirati lokalnu zajednicu.

Aktivnosti udruge najintenzivnije su u ljetnim mjesecima kada je lakše okupiti veći broj mladih ljudi, no i tokom ostalih mjeseci članovi se sastaju na tjednoj bazi (vikendima) povodom rekreativnih utakmica ili radnih akcija. U zimskim mjesecima aktivnosti sele u Društveni dom Vinipotok, uz igru stolnog tenisa.

ŠD "Vihor" financira se od članarina koje uplaćuju članovi. Oni su također zaduženi za redovito uređivanje i održavanje terena i okoliša. Sav uložen rad rezultat je dobrovoljnih doprinosa članova društva. U suradnji s Općinom Lobor nastoje se stvoriti svi preduvjeti za daljnji razvoj sportskih aktivnosti u Mjesnom odboru Vinipotok.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program