Prethodni članak
Sljedeći članak

Provedi prvi maj u Trakošćanu, evo što vas očekuje


Dvor Trakošćan vas s radošću poziva na nezaboravan obiteljski dan koji će se održati u srijedu, 1. svibnja! Pripremite se za dan ispunjen smijehom, igrom i čarolijom u prekrasnom okruženju dvorca.

Program za 1. svibnja:

10:00 – Stručno vodstvo kroz izložbu „Tko tu koga ženi?"

11:00-13:00 – Dječja radionica izrade zmajeva – u suradnji s Konfucijevim institutom. Radionica je namijenjena djeci školskog uzrasta, a prijava je obavezna putem e-pošte: [email protected] Radionica traje 2 sata.

13:00 – Puštanje zmajeva i fotografiranje na otvorenom.

15:00 - Predavanje Kristijana Petrovića, poznatog kao The Dark Storyteller, pod nazivom "Historia draconum" – edukativno predavanje o zmajevima.

Sudjelovanje u programima koji se odvijaju unutar dvorca je besplatno uz kupnju ulaznice.

Osim programa unutar dvorca, posjetitelji će moći uživati u živahnom i šarolikom programu na otvorenom. U prekrasnoj prirodi Trakošćana za Prvi maj nastupit će brojni kulturno-umjetnički društva (KUD-ovi), kuburaši, kao i popularni glazbeni sastav Kavaliri. Za potpuni doživljaj tu je i bogata gastronomska ponuda.

Pozivamo vas da nam se pridružite i provedete divan dan s obitelji u Dvoru Trakošćan. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za zabavu, učenje i uživanje u prirodi.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook