Prethodni članak
Sljedeći članak

Na Valentinovo u Mariji Bistrici 19. recital ''Željka Boc''

Do 10. veljače na facebook-u Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica ''lajkajte'' najbolju pjesmu

  • Na Valentinovo u Mariji Bistrici 19. recital ''Željka Boc''

    Arhivska slika


Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica i ove godine organizira Recital ljubavne poezije ''Željka Boc'', koji će se održati, kao i svake godine na samo Valentinovo, 14. veljače. Na natječaj za ovogodišnji, 19. po redu recital pristiglo je 289 pjesama od čak 103 autora. Sama završnica recitala održat će se na Valentinovo u Domu kulture u Mariji Bistrici, s početkom u 18 sati, prilagođeno epidemiološkim mjerama.

Uz tri nagrade, tri pohvale i Vjenčić ''Željke Boc'', o kojima su odlučili članovi Stručnog ocjenjivačkog suda u sastavu: predsjednica Zrinka Jelaska, dr. sc., članovi: Nada Babić, dr. sc., Vesna Svaguša, prof. i pjesnik Enes Kišević, na samoj završnici dodijelit će se i nagrada publike za jednu od 36 pjesama koje će uživo interpretirati Rosanda Tometić i Dubravko Sidor. No, ove godine, organizator je odlučio dodijeliti još jednu nagradu - ''Vjenčić publike'', a koji će biti dodijeljen autoru ili autorici pjesme koja skupi najviše ''lajkova'' na Facebook stranici Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica na kojoj su objavljene sve pjesme koje ulaze u ovogodišnji zbornik ''Hod se nastavlja'', njih 59.

Glasati se može do 10. veljače 2022. godine. Glazbeni gosti na 19. recitalu ''Željka Boc'' bit će Nikolina Hižar i Ivica Riđan. Ulaz je moguć samo sa Covid potvrdama, a recital će se prenositi na facebook stranici Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook