Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Međunarodni Susret quadova okupio 150 avanturista: 'Dođe nam to kao malo adrenalina, malo straha i dobrog druženja'

Susret je održan u Gornjoj Stubici, u organizaciji MK Zagorski anđeli


U Gornjoj Stubici protekle je subote održan 11. Susret quadova u organizaciji Moto kluba Zagorski anđeli.

Susret je okupio oko 150 ljubitelja ovog sporta, odnosno hobista koji svoje slobodno vrijeme rado provode na četverociklima, ali i sportskim motorima, negdje u prirodi, ganjajući adrenalin.

Tradicija je to susreta koja se u Gornjoj Stubici provodi već dugi niz godina, a ove je godine tim povodom u Gornju Stubicu pristiglo ponajviše Zagoraca na quadovima, a onda i gostiju iz cijele Hrvatske, te Slovenije i Bosne i Hercegovine.

-Ovo su prvi susreti koje smo organizirali isključivo samo, kao klub, do sada smo uvijek bili suorganizatori – rekao je predsjednik MK Zagorski anđeli Tomica Tišljar.

Sedamdesetak kilometara mokre i blatnjave rute kroz Gornju Stubicu, Laz, Mariju Bistricu i Sljeme donijelo je sudionicima zasigurno dobru dozu adrenalina po šumama i dolinama Gupčevog kraja. – Prvenstveno je to druženje, na kojem se susretu ljudi koji se bave istim hobijem. Ima par takvih susreta godišnje na kojima sudjelujemo, i gdje se ponovo mi ljubitelji quadova susrećemo. A onda nam to dođe kao malo adrenalina, malo straha i dobrog druženja – ispričao nam je jedan od članova kluba Mario Kovačić.

-Odobrenje smo za rutu ove godine dobili od Parka prirode Medvednica, na čemu iz zahvaljujemo, kao i svim sponzorima i pokroviteljima – dodao je predsjednik kluba Tomica Tišljar.

Inače, Moto klub Zagorski anđeli postoji i djeluje od 2009. godine. – U samim počecima nismo bili u mogućnosti održavati ovakve susrete, dok su u zadnjih 11 godina oni već tradicija. Nekada je i bilo manje quadova, manje interesa za taj hobi i sport. Kada sam ja kupio svoj prvi quad, 2006. godine, na području Gornje Stubice ih je bilo svega četiri, pet, a sad ih ima niti ne znam koliko. Popularnost tog sporta raste – zaključio je Tišljar.

Okupljanje kod Sportskog centra u Gornjoj Stubici posjetio je i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, koji je pozdravio sudionike, koji su se potom uputili na vožnju, a nakon adrenalinskog dijela zadanom rutom, slijedilo je i druženje uz večeru.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook