Prethodni članak
Sljedeći članak

Bogatim programom Oroslavčani će obilježiti Dječji tjedan, pridružite se!


Dječji vrtić Cvrkutić i Društvo Naša djeca Oroslavje prigodnim će i raznovrsnim programom obilježiti Dječji tjedan u Oroslavju.

Događanja počinju danas, u ponedjeljak, 3. listopada, predavanjem i radionicom na temu Kako igru učiniti učinkovitijom, koju će od 17 sati u Sportskoj dvorani vrtića voditi Magdalena Dugan.

Utorak, 4. listopada, donosi kazališnu predstavu Kazalište sjena: Zlatokosa i tri medvjeda. Predstavu će u 10 sati pripremiti odgojiteljice DV Cvrkutić, a od 15 sati u prostorima vrtića slijedi druženje vrtićaraca i osnovnoškolaca, uz voditeljicu Petru Vuković, predsjednicu DND – a.

Još jedno predavanje za roditelje na rasporedu je u srijedu, 5. listopada, na temu Predvještine čitanja i pisanja od 4. godine do polaska u školu, a vodit će ga Kornelija Hlupić Barbić, od 17 sati, također u Sportskoj dvorani. Za vrijeme oba predavanja, za djecu roditelja koji će prisustvovati organizirat će se radionice.

U četvrtak, 6. listopada, od 17 sati na rasporedu su tradicijske igre u dvorištu vrtića te druženje djece i roditelja, a u petak, 7. listopada, u 19.30 sati bit će projekcija filma za djecu 'Povratak u australsku divljinu'. Subota, 8. listopada, donosi bajkaonicu u Sportskoj dvorani vrtića, kada će se od 17 sati održati druženje i radionica s knjižničarkom, koje će voditi Danica Leštek.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook