Prethodni članak
Sljedeći članak

Dvostruki program u Kinu u Mariji Bistrici


Kino Marija Bistrica i ove subote donosi dvostruki program. Od 18.30 sati na rasporedu je animirani film ''Nerazdvojni''. Od scenarista velikog hita ''Priča o igračkama'' dolazi zabavna avantura dva nerazdvojna prijatelja, napuštenog plišanog medvjedića i lutka beskrajne mašte. Kada se u starom kazalištu u parku ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi budalu. Sanja o tome da napokon postane pravi heroj i hrabro odlučuje otići iz kazališta i krene u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života!

Na tom putovanju susreće Doggie Dog-a, napuštenu plišanu igračku koja želi postati rap zvijezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge. Od 20.30 sati pak može se pogledati novi kino hi ''Furiosa: Pobješnjeli Max saga''. Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth glavne su zvijezde filmskog remek-djela dobitnika Oscara, genijalnog redatelja Georgea Millera.

Radi se o dugoočekivanom povratku u ikonični distopijski svijet koji je stvorio prije više od 30 godina s kultnim filmovima "Mad Max". Dok se svijet raspadao, mladu Furiosu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela kojom vlada Besmrtni Joe. Dok se dva tirana bore za dominaciju, Furiosa mora preživjeti mnoge izazove i sukobe u pustoši i pronaći svoj put kući. Cijena karte za svaku projekciju je četiri eura, a blagajna se otvara pola sata prije projekcija. 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook