Prethodni članak
Sljedeći članak

Božićni sajam u Stubici uz prigodne ukrase i glazbu, domaće proizvode i Djeda Mraza

U subotu, 18. prosinca


Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica u subotu, 18. prosinca, organizira Božićni sajam u Stubici.

Sajam koji se inače, kao manifestacija Božićna bajka u Stubici, održavao u Sportskoj dvorani, ove je godine, zbog trenutne epidemiološke situacije, preselio u Park Jure Stubičanca.

Od 9 do 14 sati, bit će tu domaćih proizvoda poput meda, domaćih kolača Darinke Knezić, bučinog ulja, kupinovog vina i slično, kao i bogata ponuda raznog prigodnog asortimana od kuglica, ukrasa, dekoracija za bor i kućanstvo, kao i nakit i štošta što možete kupiti kao poklon svojim najdražima.

Cijelo će vrijeme svirati Tomi i Vladek, a u glazbenom će se programu uključiti i Puhački orkestar DVD – a Donja Stubica, sve u božićnom tonu.

Moći ćete i fino pojesti i popiti. – Članovi donjostubičkog Lovačkog društva Vepar pripremat će lovački gulaš, a vinaru Udruge Peharček ponudit će vino. Bit će tu i fritule, lepinje, kobasice, hot dog… - kažu iz Turističke zajednice.

Nisu zaboravili ni na najmlađe posjetitelje, koje će animirati Balonko sa svojim šarenim i veselim balonima, a od 11 do 12 sati u park će stići i Djed Mraz koji će podijeliti poklone.

Događanje je na otvorenom i u skladu s epidemiološkim mjerama.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook