Prethodni članak
Sljedeći članak

Biciklijada, otvorenje Pumptrack staze i novog dječjeg igrališta u Radoboju

Bogata događanja povodom Dana Općine Radoboj 2023. i Dana OŠ Side Košutić


Povodom obilježavanja Dana Općine Radoboj i Dana OŠ Side Košutić Općina Radoboj u suradnji s OŠ Side Košutić, Dječjim vrtićem Škrinjica i radobojskim udrugama pripremila je pregršt događanja koja počinju ove nedjelje tradicionalnim događanjem Biciklijadom „Mirna“ i otvorenjem Pumptrack staze i novog dječjeg igrališta u Radoboju. Isti dan uz druženje i društvene igre obilježiti će se i Dan starijih osoba.

Dječji tjedan tradicionalna je godišnja manifestacija posvećena djeci koja obuhvaća brojne aktivnosti koja će se obilježiti prvi tjedan u listopadu putem raznovrsnih događanja, susreta susjednih Društava Naša djeca, predstava, igara, radionica, prezentacija i radionica tradicijskih zanata i vještina.

U Radoboju će se 7. i 8. listopada održati Hrvatsko Državno prvenstvo u preciznom slijetanju parajedrilicom, a također će se od raznovrsnih sportskih događanja održati 14. listopada Malonogometni turnir mjesnih odbora uz turnir u beli u Gornjoj Šemnici. Radobojska uspinjača (maraton) održati će se u nedjelju 15. listopada, a 21. listopada otvoriti će se još jedno novouređeno igralište u Jazvinama.

OŠ Side Košutić i Dječji vrtić Škrinjica svojim će programima i svečanostima također obilježiti ovaj poseban Dan općine i škole.

Ovo će se godine 20. i 21. listopada održati treći po redu festival piva u Radoboju, Beerfest 2023.
Proslava Dana Općine biti će 20. listopada te će se obilježiti svečanom sjednicom Općinskog vijeća općine Radoboj.
Uz niz raznovrsnih događanja tijekom listopada posljednji dan manifestacije Dani Općine Radoboj 2023. i Dani OŠ Side Košutić obilježiti će nastup Radobojskih mažoretkinja uz pratnju puhačkog orkestra Radboa.

Donosimo Vam program obilježavanja Dana Općine Radoboj 2023. i Dani OŠ Side Košutić Radoboj:

Još članaka iz "Događanja"

Facebook