Prethodni članak
Sljedeći članak

ADVENT U STUBAKIMA: Uz desetak atraktivnih koncerata, otvara se i najveće klizalište u Zagorju!

Manifestacija počinje 3. prosinca, a završit će dočekom u podne


Advent se ove godine vraća u Stubake, i to bogatim raznolikim programom za sve uzraste. Od 3. do 31. prosinca Stubičke Toplice okitit će se pravim božićnim ruhom, u vidu glazbenih događanja, ali i bogatom ugostiteljskom ponudom, kao i najvećim klizalištem u Zagorju!

-Advent se komercijalno obilježava u Stubakima već pet godina, sa čime je krenula udruga Modus vivendi, koja i dalje sudjeluje s nama u organizaciji, u vidu ideja, prijedloga i dogovaranja koncerata. Inače, Stubičke Toplice jednom su bile turističko središte Zagorja, a danas su uspavano mjesto, jer toplica više nema, turista sve manje, no i dalje imaju neku energiju kojom izazivaju simpatije kod ljudi. Zbog toga i organiziramo ovaj veliki advent, u privatnom angažmanu, sa sadržajima za mještane i goste koji se žele veseliti Božiću na ovaj način – kaže organizator.

Otvorenje manifestacije je u petak, 3. prosinca, u 20 sati, koncertom grupe Adastra i Nike Antolos, kada ćete se uz dobru glazbu moći ugrijati i odličnom ugostiteljskom ponudom topličkih i okolnih ugostitelja. Od 11 sati ujutro bit će otvoreno i klizalište.

-Postavili smo najveće klizalište u Zagorju, koje će u petak biti otvoreno već od 11 sati. Klizalište će raditi svaki dan, od 11 do 22 sata – pozivaju organizatori i one najmlađe, ali i sve druge koji žele uživati na ledu.

Djeca do 12 godina od 11 do 17 sati imaju besplatnu klizanje i najam klizaljki, za sve iznad 12 godina najam je 10 kuna.

Osim otvorenja u petak, ovog vikenda očekuje nas još i koncert Soulfingersa u subotu te Sway bend u nedjelju. Tijekom cijeloga adventa, bit će tu još i Robert Mareković i Swingersi, Stjepan Jeršek Štef, domaći Črleni lajbeki, Kvartet Gubec, Tomislav Goluban, kao i brojni drugi bendovi. Cijela će manifestacija završiti 31. prosinca, dočekom u podne.

Cjelokupni će se program odvijati na prostorima kod Tržnice, gdje će biti postavljena pozornica, klizalište, kao i kućice za ugostitelje i drugu ponudu.

-Program, odnosno koncerti i animacije za djecu, odvijat će se tijekom petka, subote i nedjelje. Osim koncerata, bit će tu i predstave i radionice za djecu, a posjetit će ih i Sveti Nikola i Djed Božićnjak.  Advent možete posjetiti i radnim danima, kada je klizalište otvoreno, kao i ugostiteljska ponuda, uz božićnu glazbu i toplu atmosferu, a za sva druga iznenađenja pratite nas na Fejsu ili Instagramu – najavljuje organizator.

Ulaz na sva događanja i koncerte je besplatan, a organizacija cijele manifestacije je u skladu s preporukama lokalnog i županijskog stožera civilne zaštite. Posjetitelji koncerata moraju imati covid potvrde, dok se iste za posjetitelje ostalih okolnih sadržaja neće tražiti, uz preporuku držanja razmaka i dezinficiranja ruku.

Pogledajte i detaljan program manifestacije:

Još članaka iz "Događanja"

Facebook