Prethodni članak
Sljedeći članak

ZGROŽENI: 'Nose noževe i pištolje, mašu njima i prijete, pljačkaju'


U subotu oko 22 sata u Ulici Božidara Magovca u Novom Zagrebu, u poslovnici igara na sreću, nepoznati je počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom i uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad dvoje zaposlenika starosti 22 i 28 godina te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća eura, piše Zagrebinfo.

Stanovnici tog područja u šoku su od ove pljačke. “Pa to je strašno kakvi sve ljudi hodaju među nama. Nose noževe i pištolje, mašu njima i prijete, pljačkaju. Ovo je kao divlji zapad postalo. Više se ne osjećam sigurno u svojem kvartu“, požalila nam se jutros stanovnica Travnog, Željka, koja je od susjeda čula što se dogodilo.

Sjeća se ona i pljačke Fine na platou Mamutice koja ju je također zapanjila. “Te ljude koji rade u Fini svakodnevno susrećem, tamo plaćam račune, i onda jednog dana doznam da su bili u životnoj opasnosti. Danas te ima, sutra te nema.

Ovisiš o nekom luđaku koji je na drogama ili čemu već hoće li te ubiti ili neće. Jako tužno u kakvom društvu živimo”, kaže Željka.

Njezin stav dijele i drugi stanovnici naselja Travno koji su svjesni svih opasnosti koje se mogu dogoditi ne samo u njihovom kvartu već i po cijelom Zagrebu, ali, kažu kako se nadaju da će policija pronaći počinitelje i kazniti ih da im to više ne padne na pamet učiniti.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook