Prethodni članak
Sljedeći članak

Vozila pod utjecajem marihuane, prijeti joj kazna od 15 tisuća kuna i zabrana upravljanja vozilom na 3 mjeseca

Vozačica je predala 4,95 grama marihuane i jednu drobilicu za usitnjavanje droge u kojoj se nalazilo 0,27 grama marihuane, a vođenje na liječnički pregled radi daljnjih analiza je odbila


Noćas, 22. veljače oko 01,00 sat u Martinišću, policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljala 21-godišnja vozačica. Provedenim nadzorom obavljeno je preliminarno testiranje radi utvrđivanja prisutnosti droga ili lijekova u organizmu te je kod 21-godišnjakinje utvrđena prisutnost droge, odnosno bila je pozitivna na ''THC“, javlja Pu krapinsko - zagorska.

Vozačica je također i predala 4,95 grama marihuane i jednu drobilicu za usitnjavanje droge u kojoj se nalazilo 0,27 grama marihuane, a vođenje na liječnički pregled radi daljnjih analiza je odbila. Protiv vozačice podnijet je optužni prijedlog zbog prekršaja čl. 282., Zakona o sigurnosti prometa na cestama i čl. 3., Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s predloženom novčanom kaznom u iznosu od 15.000,00 kn i predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook