Prethodni članak
Sljedeći članak

Uhićena jer je policajcu opsovala mater

  • Policija uhićenje privođenje uhićena uhićen lisice žena

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Djevojka (20) je uhićena, a potom i osuđena jer je policajcu opsovala mater na željezničkom kolodvoru.

Prema presudi donesenoj ovih dana, djevojka je sredinom prosinca oko 17.40 sati na željezničkom kolodvoru u Okučanima prilikom legitimiranja vrijeđala policajca. Bila je tada u društvu majke, piše Danica.hr.

“Nemate me pravo tražiti osobnu, nisam ništa napravila”, obratila se dvojici policajaca. Na koncu im je ipak dala osobnu te pritom jednom od policajaca opsovala: “Je*em ti mater u pi*ku“. To je bilo dovoljno da je uhite.
Policajac kaže kako je s kolegom pokušao legitimirati djevojku koja je stajala na kolodvoru, a ona se ponašala neuljudno i potom policajcu opsovala mater.

Sudac je djevojku proglasio krivom i osudio je na 700 eura kazne plus 30 eura prekršajnih troškova. Od kazne joj se oduzima 40 eura jer je dan provela u policijskom pritvoru. Na pozive suda nije se odazvala, niti je dala obranu.
“Sud je okrivljenoj izrekao minimalnu novčanu kaznu kao blažu po vrsti uzevši kao olakotnu okolnost prekršajno nekažnjavanje za ovakve prekršaje”, naglasio je sudac.

Presuda je nepravomoćna i djevojka, koja je s karlovačkog područja, na nju se može žaliti u roku od osam dana od pisanog primitka na kućnu adresu ili putem oglasne ploče suda, piše Danica.hr.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook