Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zaboku danas uhićen muškarac. Provest će iza rešetaka 15 dana, a onda ide na 'uvjetnu'

  • zatvor

    Foto: Ilustracija/ Pixsell


Policija je rano jutros, odnosno, tijekom noći, u Zaboku uhitila 28-godišnjeg muškarca, koje je odmah izdan prekršajni nalog prema kojem je kažnjen s 1400 eura novčane kazne, a uz to što je na dugo vrijeme ostao i bez vozačke, privremeno je ostao i bez vozila, a određeno mu je i zadržavanje 'iza rešetaka' u trajanju od 15 dana.

O detaljima slučaja oglasila se i policija detaljnim priopćenjem.

"Tijekom noći, 22. rujna oko 1 sat, u nadzoru prometa u Zaboku zatečen je 28-godišnji hrvatski državljani, koji je osobnim automobilom upravljao za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, pod utjecajem alkohola od 2,04 promila, dok je također utvrđeno kako je i recidivist prometnih prekršaja.

Temeljem Prekršajnog zakona 28-godišnjak je uhićen, privremeno mu je oduzeto osobno vozilo, te je uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Zlataru gdje mu je rješenjem određena novčana kazna od 1 400 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od 22 mjeseca, 15 dana zadržavanja te 15 dana zatvora uvjetno na jednu godinu.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook