Prethodni članak
Sljedeći članak

U tijeku velika akcija USKOK-a u čak tri hrvatske županije i gradu Zagrebu


Uskok je izdao priopćenje u kojem su otkrili kako provode niz akcija u suradnji s PNUSKOK-om.

- Navedene radnje provode se na području Primorsko-goranske, Šibensko-kninske i Istarske županije te Grada Zagreba u odnosu na više hrvatskih državljana za koje se osnovano sumnja da su u okviru zločinačkog udruženja počinili kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga - naveli su.

Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

O cijelom slučaju oglasila se i policija.

- Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su jutros realizaciju zadnje faze ranijeg kriminalističkog istraživanja, a koje je usmjereno na razbijanje zločinačkog udruženja čije se djelovanje povezuje s krijumčarenjem i preprodajom droge - naveli su i dodali:

- Posljednjom fazom kriminalističkog istraživanja obuhvaćeno je 20 osoba, od kojih su neke ranije lišene slobode. Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku, a protiv njih će podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook