Prethodni članak
Sljedeći članak

Tuhovec u tišini i zavijen u crno. Sinoć su na quadu poginuli bratići


Tuhovec, mjesto u blizini Varaždinskih Toplica zavijeno je u crno. Dva mlada života ugasila su se u jučer u večernjim satima.

Dvojica muškaraca starosti 33 i 39 godina vozili su se quadom šetnicom uz rijeku Bednju izvan naseljenog mjesta Tuhovec prema Retkovcu.

– Uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, došlo do slijetanja vozila u korito rijeke kojom prilikom su 33 i 39-godišnjak smrtno stradali – izvijestila je varaždinska policija.

Smrt nesretnih muškaraca na mjestu događaja konstatirala je liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po nalogu županijskog državnog odvjetnika tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija.

Nesretno su stradali bratići Alen (33) i Goran (39) Mikulčić iz Tuhovca, piše Regionalni tjednik. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina.

Svi ti pripadnici većinom poznaju muškarce koji su izgubili život. Alen (33) imao je vlastitu automehaničarsku radionu. Iza sebe ostavio svoju zaručnicu s kojom je živio u kući svojih roditelja.

Goran je prije godinu dana ostao bez oca, a živio je sa svojom majkom u Tuhovcu. Radio je kao kuhar u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a bio je veliki navijač zagrebačkog Dinama.

– Sve nas je ovo šokiralo – zaključila je poznanica obojice preminulih.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook