Prethodni članak
Sljedeći članak

Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za smrt Danke nije umro prirodnom smrću


Premda se od početka tvrdilo da je brat muškarca osumnjičenog za smrt dvogodišnje Danke umro prirodnom smrću, sad se ispostavlja da to nije tako. Nakon desetodnevne potrage, podsjetimo, otkrilo se da su djevojčicu ubila dva muškarca koja su ju prije toga pregazila automobilom na cesti.

Kasnije su njeno tijelo bacili te potom premjestili. Osim dvojice osumnjičenika privedeni su i članovi obitelji Dejana Dragijevića, a njegov brat Dalibor 7. je travnja preminuo u pritvoru.

Policija je tada priopćila da je Dalibor preminuo prirodnom smrću, nakon što mu je pozlilo. U priopćenju se navodi i da je “unatoč pravovremenoj reakciji policajaca i doktora, koji su pokušali reanimaciju, Dalibor preminuo u 3:10 sati”.

No kako doznaje tjednik Radar, obdukcijom Instituta za sudsku medicinu u Beogradu ispostavlja se da je umro nasilnom smrću 7. travnja u ranim jutarnjim satima. U sudsko-medicinskom nalazu konstatirane su brojne ozljede na tijelu Dalibora Dragijevića, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti.


Nalaz vještaka je navodno proslijeđen nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru na daljnje postupanje, međutim iz tužiteljstva su za Novu.rs rekli da još uvijek nisu dobili nalaz. Obdukcija Instituta za sudsku medicinu u Beogradu je, dakle, pokazala da Dalibor Dragijević nije umro prirodnom smrću, već od posljedica premlaćivanja, čiji su tragovi bili jasno vidljivi i detaljno opisani u nalazu vještaka.

Inače, potraga za tijelom Danke Ilić još uvijek traje, a dvojica osumnjičenika, Dejan Dragijević i Srđan Janković, nalaze se u istražnom zatvoru.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook