Prethodni članak
Sljedeći članak

Poznata voditeljica pronađena mrtva u stanu

  • Policija hitna

    Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u vezi s navedenim događajem)


Srpska voditeljica Bojana Janković (bivše Nikolić), koja se proslavila u Pinkovoj kultnoj emisiji “City”, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu.

O njenoj smrti obaviješteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Neslužbeno, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatirala Bojaninu smrt. Tijelo poznato voditeljice prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu, a vijest o njenoj smrti potvrdila je i obitelj.

“Obitelj potvrđuje da je Bojana iznenadno preminula danas i iako razumije da je ona medijima zanimljiva ličnost, pozivaju sve medije da se ponašaju u skladu sa svojom etikom, da poštuju svoju kolegicu i da puste obitelj i Ivanu da u miru odboluju ove teške trenutke”, rekao je član blizak obitelji preminule.

Bojana Janković je punih petnaest godina bila u braku s Ognjenom Jankovićem, članom Beogradskog sindikata,  s kojim je dobila i dvoje djece.

Zajedno sa sestrom bliznakom, Bojana je vodila emisiju na Pink televiziji, a Bojana je svojevremeno sudjelovala i u reality showu Big Brother, piše Dnevno.hr.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook