Prethodni članak
Sljedeći članak

Filmske scene u centru Zagreba, muškarac trčao za dvije žene, obje ih ulovio: ‘Zovite policiju!‘

  • Policija ilustracija

    Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativna i nije u vezi s navedenim događajem)


- Stanite, stanite, pomozite mi ljudi neka netko pozove policiju!, vikao je čovjek malo duže kose u srednjim godinama oko podne na Zrinjevcu, trčeći i hvatajući dvije djevojke i izazvavši priličnu konsternaciju među prolaznicima koji nisu isprva shvaćali što se događa.

Sustigao je djevojke ispred zgrade Vrhovnog suda, no one su mu se otimale i na kraju za trenutak pobjegle svaka na svoju stranu. Muškarac nije odustajao, već je jednu od njih sustigao ispred obližnjeg Županijskoga suda te ju uhvatio za ruku.

Ubrzo su sa suda istrčali i pravosudni policajci koji su uhvatili djevojku i pozvali temeljnu policiju. Muškarac je, pak, ostavivši jednu djevojku s policijom, nastavio trčati za drugom djevojkom te ju je sustigao kod zgrade Porezne uprave.

Kako smo doznaje Jutarnji, muškarac je dvije djevojke susreo dok su izlazile iz haustora njegove zgrade na Kaptolu, a nakon što su provalile u stan njegove susjede, te ih je pratio sve do centra. U jednom trenutku su ga ugledale i dale se u bijeg. Međutim ubrzo ih je sustigao.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook