Prethodni članak
Sljedeći članak

POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Evo kako je jučer poginuo vozač u Svetom Križu Začretje


Kao što smo pisali ovdje, jučer je u Svetom Križu Začretje došlo do prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. PU krapinsko – zagorska objavila je detalje nesreće. Vozač (58) koji je poginuo u nesreće, zapravo ju je i skrivio, oduzevši prednost prolaska skupini vozila.

Evo što kaže policija:

''Jučer oko 14,00 sati, u Svetom Križu Začretje došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 58-godišnji hrvatski državljanin.

Prometna nesreća dogodila se kada je 58-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući teretnim automobilom, ušao u raskrižje skrećući u lijevo, a da prethodno nije propustio, odnosno oduzeo je prednost prolaska skupu vozila - teretnom automobilu sa pridodanom poluprikolicom kojim je upravljao 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela teretnog automobila sa pridodanom poluprikolicom u lijevu bočnu stranu teretnog automobila kojim je upravljao 58-godišnjak te je uslijed udara teretni automobil odbačen je na uzdignuti prometni otok gdje je stražnjim djelom udario u metalni nosač prometnih znakova, a nakon toga i u metalni stup javne rasvjete.

Na mjestu događaja 58-godišnji vozač teretnog automobila smrtno je stradao.

Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici u suradnji s zamjenikom Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu, a mrtvo tijelo smrtno stradalog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Od 14,22 do 18,30 sati, promet navedenim raskrižjem bio je zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima uz fizičko upravljanje policijskih službenika.'' – piše zagorska policija.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook