Prethodni članak
Sljedeći članak

POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Čovjek koji je poginuo kod Začretja gurao je bicikl


Policija je danas, nakon provedenog očevida, objavila detalje tragične prometne nesreće koja se sinoć dogodila u Galovcu Začretskom kod Svetog Križa Začretja, a prema njihovom priopćenju, nesreću je skrivio 31-godišnji vozač automobila.

Iako smo jučer izvijestili kako je poginuo biciklist, očevidom je utvrđeno da je zapravo u trenutku nesreće stradali muškarac bio pješak, jer je bicikl gurao pored sebe, pogrešnom, desnom stranom kolnika i to, kako su nam tvrdili očevici, pod vidnim utjecajem alkohola i bez propisanih oznaka. S druge strane, vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola.

Ipak, policija je očevidom utvrdila sljedeće:

„Jučer, 20. ožujka, oko 18,45 sati u Galovcu Začretskom na DC35, došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 61-godišnji hrvatski državljanin. Prometna nesreća dogodila se na način što 31-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste te je vozilom udario 61-godišnjeg pješaka koji se kretao uz rub kolnika gurajući bicikl. Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici u suradnji s zamjenikom Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, a mrtvo tijelo smrtno stradalog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.“, priopćila je policija.

Zbog svega toga policija će podići kaznenu prijavu protiv vozača, a što su nam sve sinoć na licu mjesta ispričali očevici koji su pokušali reanimirati stradalog muškarca, pročitajte klikom na link OVDJE.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook