Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijani Zagorec u 10 minuta izazvao 2 sudara pa bježao pješke po livadi. Uhićen je


Fotografija je ilustrativna i arhivska. Ni na koji način nije povezana s navedenim događajem

Pomalo nesvakidašnja i gotovo filmska priča dogodila se večer uoči jučerašnjeg praznika na području Oroslavja.

Kako doznaje Zagorje.com, pijani 24-godišnji vozač Peugeota iz okolice Gornje Stubice, najprije je izazvao jednu prometnu nesreću u Mokricama, i to oko 19 sati, da bi nonšalantno pobjegao s mjesta nesreće i nastavio voziti.

No, samo desetak minuta kasnije, u Andraševcu, ponovo je izazvao sudar. Tamo se sudario s vozilom kojim je upravljala 68-godišnja vozačica, koja je u tom sudaru i ozlijeđena.

Pijani mladić tad je ostavio vozilo na mjestu nesreće te se pješke dao u bijeg preko livade, no, policija je brzo reagirala te ga odmah uhitila. 

Odmah je dobio pet dana zatvora te se trenutno nalazi u zatvoru u Zagrebu.

O svemu se službeno jutros oglasila i PU krapinsko - zagorska. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"U srijedu, 21. lipnja, oko 19 sati došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom u Mokricama. Do prometne nesreće došlo je zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila, 24-godišnji vozač osobnog vozila udario je u stražnji dio teretnog vozila koje se kretalo ispred njega kolnikom, a kojim je upravljao 39-godišnji hrvatski državljanin. Nakon prometne nesreće vozač koji je skrivio nesreću napustio je bez zaustavljanja mjesto događaja.

Potom, nekoliko minuta kasnije oko 19,10 sati u Andraševcu 24-godišnji vozač ponovo je skrivio prometnu nesreću te isto tako napustio mjesto događaja.

Nadalje, 24-godišnjak je zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila udario u stražnji dio osobnog vozila koje se kretalo ispred njega i kojim je upravljala 68-godišnja hrvatska državljanka. Vozilo kojim je upravljala 68-godišnjakinja pritom je sletjelo s kolnika u odvodni kanal. 24-godišnjak je nakon nesreće i verbalno vrijeđao vozačicu te potom napustio mjesto nesreće. Vozilom Hitne medicinske pomoći 68-godišnjakinja prevezena u Opću bolnicu Zabok, gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozlijede.

Ubrzo, policijski službenici pronašli su 24-godišnjaka, utvrđeno je kako je upravljao vozilom s 2,75 promila alkohola u organizmu te je uhićen.

Idućeg jutra, 22. lipnja, 24-godišnji hrvatski državljanin doveden je na sud gdje mu je određena kazna zatvora u trajanju od pet dana i predan je u zatvor u Zagreb.", navodi se u policijskom priopćenju.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook