Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijana vozačica psovala policajce i vrijeđala ih! Pokušala je i pobjeći, pa je uhićena uz sredstva prisile

  • Policija uhićenje privođenje uhićena uhićen lisice žena

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Policija je imala problema tijekom postupanja protekle subote i to sa pijanom vozačicom, koja im je stvarala velike probleme. Sve se odvijalo na području djelovanja PU varaždinske, koja je o događaju izvijestila danas:

U subotu, 6. travnja u 21.30 sati u Bikovcu, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su u kontroli prometa, osobno vozilo kojim je upravljala 28-godišnjakinja.

Kako je ista bila pod vidnim utjecajem alkohola, ponuđeno joj je alkotestiranje koje je odbila. Pritom je vrijeđala policijske službenike raznim pogrdnim riječima i psovkama.

Navedena je više puta upozorena da prestane s takvim ponašanjem, na što se oglušila te se pokušala pješke udaljiti s mjesta na kojem je zaustavljena.

Zbog toga je uz uporabu sredstava prisile uhićena i privedena u Policijsku postaju Ivanec te smještena u posebnu prostoriju za zadržavanje. Ista je pregledana po liječniku ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je utvrđeno da nije ozlijeđena prilikom uporabe sredstava prisile.'' – piše varaždinska policija.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook