Prethodni članak
Sljedeći članak

OKRUTNI MONSTRUM: Ubio kćerkicu staru 24 dana, sina ugušio, ženu otrovao


Muškarac koji je ubio svoju djecu i partnericu otkrio je da je gledao klasik Brucea Willisa dok je ubijao kćer staru manje od mjesec dana.

Trostruki ubojica Jordan Monaghan na posljednjem saslušanju rekao je policiji da je gledao film Umri muški dok je ubijao svoju kćer Ruby staru 24 dana.

Monaghan je svoju kćer ugušio u snu na Novu godinu 2013., a detalje je otkrio tek nakon uhićenja šest godina kasnije.

Ubojica je osuđen za ubojstvo Rubyna brata Logana, koji je bio star godinu i devet mjeseci, a kojeg je ugušio nekoliko mjeseci nakon Ruby, te za trovanje partnerice Evie Adams 2019. godine u Blackburnu, piše Mirror.

Evie Adams otrovao je lijekovima koje je nabavio na crnom tržištu, a na sudu su priložene poruke u kojima joj prijeti da neće podnijeti ako ga ostavi.

Monaghan je ovisnik o kockanju kojeg je sudac nazvao "kontrolirajućim, sebičnim i okrutnim čovjekom". Sudac Goose osvrnuo se na nehuman potez ubojstva Ruby: "Njezin život jedva je počeo, a Vi ste ga ugasili."

Trenutačno služi doživotnu kaznu s minimalnom kaznom od 48 godina, kao i pokušaj ubojstva trećeg djeteta, koje se ne može identificirati iz pravnih razloga, prenosi Dnevnik.hr.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook