Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova uhićenja u Zagorju: Policija uhitila 39-godišnjaka i 27-godišnjaka


Policijski službenici PU krapinsko - zagorske sinoć su uhitili dvojicu vozača, jednog u naselju Krapinica kod Budinščine, a drugog u Golubovečkoj ulici u Donjoj Stubici.

Vozač (39), kako doznajemo, upravljao je Krapinicom osobnim automobilom bez vozačke dozvole te s 1,41 promila alkohola u krvi. Vozačka dozvola, naime, poništena mu je zbog prikupljenih kaznenih bodova pa je trebao ponovo polagati vozački ispit. No, on to nije učinio, stoga je policija njegovu vožnju okarakterizirala kao upravljanje motornim vozilom B kategorije prije stjecanja prava, odnosno, bez položenog vozačkog ispita.

Drugi vozač (27), zaustavljen u Donjoj Stubici, također je vozio prije stjecanja prava, dakle, bez položenog vozačkog ispita, ali on je počinio još jednu puno ozbiljniju stvar. Naime, kad ga je policija zaustavljala, nije stao već se dao vozilom u bijeg. Policajci su krenuli za njim 'pod sirenom i svjetlosnim signalima' pa je na kraju 'bjegunac' ipak zaustavio svoje vozilo. Policija mu je tada izmjerila 0,65 promila alkohola u krvi.

Obojica su odmah uhićena, a 39-godišnjak je već jutros u 9 sati odveden na sud, no u ovom trenutku još nam nije poznato kolika i kakva mu je kazna izrečena. 

Danas će na sud i 27-godišnjak, no u trenutku pisanja ovog teksta točno vrijeme još nam nije bilo poznato.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook