Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVA TRAGEDIJA: Vozačica se zabila u kamion i poginula. Oglasila se policija


Jučer je oko 23.54 sati kod VInkovaca došlo do prometne nesreće u kojoj je poginula 36-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, a kretala se kolnikom državne ceste D46 iz smjera Mirkovaca u smjeru Jankovaca.

"Dolaskom na II. dionicu 7.km + 240m uslijed nepropisnog kretanja vozilom prešla je na lijevu prometnu traku, u trenutku kada se iz suprotnog smjera kretao skup vozila srpskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak državljanin Srbije. Uslijed opisane radnje došlo je udara prednjim dijelom osobnog vozila u prednje lijevi dio teretnog automobila", javlja policija.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 36-godišnja vozačica, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, dok je 34-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u OŽB u Vinkovcima.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je Općinski državni odvjetnik u Vinkovcima te u vremenu od 00,18 do 06,18 sati, zbog očevida prometne nesreće te uklanjanja vozila sa mjesta događaja, za sav promet bila je zatvorena cesta D46 na navedenoj dionici, a promet se odvijao alternativnim pravcima.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook