Prethodni članak
Sljedeći članak

Nino uhićen jer je tukao partnera Branka: 'Seksualno me iskorištavaš, debilu!'


Nino (34) proglašen je krivim i osuđen zbog napada na životnog partnera Branka (52), čime je počinio nasilje u obitelji, javlja Danica.hr.

Prema pravomoćnoj presudi, Nino je u listopadu oko 16 sati u kući u Zagrebu “počinio psihičko i fizičko nasilje u obitelji prema svom životnom partneru na način da je istog počeo vrijeđati riječima: Kretenu jedan, pi… ti materina, debilu, ti si retardiran, a ne ja”.

“Potom je i fizički nasrnuo na njega tako da ga je udarao rukama po tijelu, nakon čega je Branko izašao van iz kuće u dvorište, a Nino za njim te ga je desnom rukom primio u predjelu vrata i gurnuo ga uza zid kuće.

Pritom ga je nastavio vrijeđati: ‘Ti mene seksualno iskorištavaš, ja mogu imati kojeg god poželim, kretenu jedan’. To je kod Branka izazvalo osjećaj straha, uznemirenosti i povredu dostojanstva, dakle, počinio je psihičko i fizičko nasilje u obitelji”, navodi prekršajna sutkinja u presudi.

Nino je bio uhićen te je proveo dva dana u policijskom pritvoru. Osuđen je na novčanu kaznu od 2000 kuna, od čega se oduzima 600 kuna zbog dva dana zatvora. Izrečena mu je i “zaštitna mjera zabrane uznemiravanja žrtve nasilja u obitelji, životnog partnera, u trajanju od dva mjeseca”, prenosi Danica.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook