Prethodni članak
Sljedeći članak

Nezadovoljan prometnom policijom, kroz mailove sipao na račun policije brutalne uvrede – osuđen je


Ivica (59) proglašen je krivim i osuđen zbog šest uvredljivih e-mailova koje je poslao policiji.

Prema presudi, on je lani u svibnju šest dana “putem elektroničke pošte s adrese [email protected] na službeni e-mail PU zagrebačke, [email protected] uputio više poruka koje sadrže uvrjedljive i omalovažavajuće tekstove kojima je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike“, piše Danica.hr.

Tako se, među ostalim navodi kako je napisao “kancelarijski pacovi, potomci udbaša, kopiladi, narodna milicija, nepismeni milicajci, Blajo, kriminalac iz Heinzelove prometne policije, Blajo je ovan koji vodi stado ovaca, majke je*ali svoje i abortirali”.

No, to nije bilo sve, policiji je napisao i “žbir zločinačke stoke, goveda lopovska u državnim uniformama, je*em ove malene pacovčiće kod Esplanade, koje priglupe budale, je*ite si keve bre u usta lopovska, a vama pederima ku*ac u guzu”.

Osim toga, osuđen je i da je e-mailovima “isticao simbole, tekstove i slike kojima je remetio javni red i mir jer je u privitku slao razne slike, između kojih i sliku svoje vozačke dozvole, svoju sliku u trenutku dok je imao ozlijeđenu glavu, sliku Ante Pavelića i više slika s natpisom Za dom spremni”.

Ivica je očito bio nezadovoljan postupanjem prometne policije prema njemu u Zagrebu, pa je odlučio olakšati dušu slanjem e-mailova. No, zbog toga će, prema presudi, morati platiti 200 eura kazne i 66 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook