Prethodni članak
Sljedeći članak

Hitna ga u OB Zabok dovezla mrtvog


Foto: Arhiva/Ilustracija

U nedjelju oko 14:30 sati dogodio se jedan nesretni događaj u Keblu kod Bedekovčine.

Naime, kako doznajemo iz Policijske uprave krapinsko - zagorske, 62-godišnji vozač mopeda sletio je mopedom s ceste preko bankine na livadu, malo krivudao te pao. Hitna pomoć stigla je na mjesto događaja, odvezla ga je u Opću bolnicu Zabok, gdje su u 15:25 sati liječnici utvrdili smrt nesretnog vozača mopeda.

No, kako su liječnici utvrdili da smrt nije nastupila zbog pada s mopeda, budući da nije imao teških ozljeda, policija ovaj slučaj nije okarakterizirala kao 'prometnu nesreću', već kao 'događaj'.

Kako neslužbeno doznajemo od mještana, vozač mopeda nije imao nikakvih vidljivih ozbiljnih ozljeda, već je samo malo razderao koljeno. No, kako svjedoče, u trenutku kad je stigla Hitna pomoć, nesretni je mopedist već tada imao samo četiri otkucaja srca u minuti.

Kako je i ranije imao zdravstvenih problema sa srcem, mještani pretpostavljaju da je upravo zbog srčanog aresta ili nečeg sličnog povezanog sa srcem, njihov sumještanin sletio s mopedom na livadu te potom, nažalost, i preminuo na putu do bolnice.

Službenih informacija o točnom uzroku smrti za sada još uvijek nema.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook