Prethodni članak
Sljedeći članak

Darko skakao po golfu jedne žene i razbijao ga šakama. Prijeti mu zatvor


Darku (42) prijeti godinu dana bezuvjetnog zatvora jer je iza ponoći šakama oštetio parkirani auto. Šteta je 332 eura, piše Danica.

Prema optužnici, on je u studenome oko 1.30 sati u Zagrebu, Trpinjska 5/a, na parkiralištu, “udarajući šakama po vjetrobranskom staklu vw golfa, vlasništvo Mirne, te udarajući po staklu i retrovizoru vozačevih vrata uništio dio vozila”.

“I to tako da je puklo vjetrobransko staklo, staklo na vozačevim vratima, koje se u potpunosti rasulo, te je pukla plastika na kućištu retrovizora vozačevih vrata, čime je prouzročio štetu vlasnici golfa u iznosu od 332 eura”, navodi se u optužnici.

Darko je priznao sve što mu se stavlja na teret. Kaže kako je “te noći bio u bircu te se napio, a potom se posvađao”. Nakon toga je skočio na haubu parkiranog automobila i razbio ga šakama.

Vlasnica golfa kaže kako ju je prijatelj oko 1.30 sati telefonski obavijestio da joj je razbijen auto, vw golf trojka, te je pozvala policiju.

“Na vozilu je bilo razbijeno prednje vjetrobransko staklo a na vozačevim i suvozačevim vratima staklo je bilo u potpunosti razbijeno, kao i stakla na retrovizorima, dok je zadnja guma bila probušena. Nisam bila u sukobu s Darkom, niti ga poznajem”, rekla je Mirna u istrazi.

Svjedok H. rekao je kako je te noći bio u kafiću “Don” zajedno s djelatnikom kafića E. koji je partner vlasnice vozila.

“Darko je tražio od E. da mu posudi svoje vozilo, a kad mu je E. rekao da neće, Darko je izašao te je iza zgrade rukama udarao po parkiranim vozilima, a na golf je razbio staklo. Nepovezano je vikao te s njim nisam htio raspravljati, a E. je o svemu izvijestio vlasnicu vozila”, naglasio je svjedok H.

Zagrebački tužitelji za Darka traže godinu dana bezuvjetnog zatvora jer je ranije pravomoćno osuđivan, piše Danica.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook