Izvanredno policijsko priopćenje: Detalji jučerašnje nesreće sa smrtno stradalim muškarcem (72)

Udario je autom u rubni kamen nogostupa...

Varaždinska policija u izvanrednom priopćenju iznijela je detalje jučerašnje prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Prometna nesreća dogodila se u Lepoglavi.

Očevidom je utvrđeno, kako je osobnim vozilom iz smjera Bednje u smjeru Lepoglave upravljao 72-godišnjak.

„Dolaskom u Trakošćansku ulicu i ulaskom u lijevi oštri zavoj na blagoj nizbrdici vozilom je prešao u desno  gdje je prednjim desnim kotačem udario u rubni kamen nogostupa, kojom prilikom je izgubio kontrolu nad vozilom, te je u zanošenju vozilom prošao ponovno u lijevo preko ceste na meki teren i prednjim je djelom udario u zemljani nasip, uslijed čega je vozilo odbačeno u zrak, te palo na desni bok, kojom prilikom je vozač ispao iz vozila, dok se vozilo ponovno prevrnulo na kotače, te se zaustavilo. Uslijed zadobivenih ozljeda nesretni muškarac je preminuo na mjestu događaja, te je smrt konstatirana od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija“, izvijestili su iz PU varaždinske.

Još članaka iz "Crna kronika"

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Slab snijeg pada mjestimice u Lici. Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u unutrašnjosti, osobito na mostovima i vijaduktima. Magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u...

iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program