Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: Bizarna nesreća kod Varaždina: Pretjecao je, zabio se u auto pa odletio u kuću


U Zagrebačkoj ulici u Turčinu u ponedjeljak se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno petero ljudi, objavila je policija i navela kako je razlog prometne nesreće bilo je nepropisno prestrojavanje u drugu traku.

- Muškarac starosti 31-godina upravljao je osobnim automobilom iz smjera Varaždina u smjeru Novog Marofa. On je započeo radnju vozilom prestrojavanjem iz desne u lijevu prometnu traku, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tom je prilikom lijevim bočnim dijelom svog vozila udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je lijevom prometnom trakom u istom smjeru upravljao 23-godišnjak.

Od siline udara vozilo 23-godišnjaka odbačeno je van kolnika gdje je udarilo u betonski rubnik i prometni znak. Osobni automobil 31-godišnjaka je također odbačen van kolnika gdje je zadnjim dijelom vozila udario u metalnu ogradu i ormarić elektroinstalacija nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov i udara u metalnu ogradu i zid kuće.

U prometnoj nesreći ozlijeđena su oba vozača te 51, 47 i 43 godišnji putnici iz vozila 31-godišnjaka. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno - objavila je policija.

Fotografije s mejsta događa pogledajte OVDJE.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook