Prethodni članak
Sljedeći članak

Detalji sinoćnje tragedije: Poginula 44-godišnjakinja iz okolice Gornje Stubice


Zagorje je u subotu navečer potresla još jedna tragedija. Na pružnom prijelazu u Pustodolu, u blizini granice općine Stubičke Toplice i grada Donje Stubice, koji nije zaštićen niti rampom, niti nekim svjetlosnim upozorenjima, oko 19 sati došlo je do prometne nesreće kada je vozačica s osobnim vozilom krenula preko pružnog prijelaza u trenutku kad je tom dionicom prolazio vlak iz Stubice prema Zaboku. Prilikom sudara vozačica je poginula, a ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija kako bi obavila očevid.

Same detalje nesreće policija u ovom trenutku još uvijek nije objavila, no, od lokalnih stanovnika iz stubičkog kraja doznajemo kako je poginula 44-godišnja žena iz okolice Gornje Stubice.

Iako je riječ o tzv. nezaštićenom pružnom prijelazu, već sinoć se neslužbeno doznalo kako je uzrok nesreće nepažnja vozačice, koja se, nažalost, iz nepoznatih razloga, nije zaustavila ispred prijelaza kod kojeg postoji uobičajeni znak 'Stop' s 'Andrijinim križem', kako bi se uvjerila da će prelazak preko pruge biti siguran.

Nažalost, taj propust na kraju je bio koban.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook