Prethodni članak
Sljedeći članak

Pozitivna ocjena za projekt Kulturnog centra u Bedekovčini

Kulturni centar će biti javne i društvene namjene


Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju provela je postupak administrativne kontrole projekta: „Rekonstrukcija i promjena namjene zgrade stare škole u zgradu Kulturnog centra“ te je po završetku postupka, projekt pozitivno ocijenjen, objavljeno je na web stranici Općine Bedekovčina.

Projekt se odnosi na rekonstrukciju postojeće zgrade stare osnovne škole u prostor kulturnog centra. Na postojećoj k.č.br. 5948/3, k.o. Bedekovčina nalazi se stara zgrada osnovne škole koja će se rekonstruirati u postojećim tlocrtnim gabaritima te privesti namjeni kulturnog centra. U projektiranoj zgradi kulturnog centra bit će smješteni prostori i spremišta za lokalne udruge, sanitarni čvorovi, čajne kuhinje, višenamjenska dvorana s pripadajućom ostavom i prostorom za pripremu hrane.

Kulturni centar će biti javne i društvene namjene te će se prenamjenom zgrade stare škole u kulturni centar poboljšati uvjeti za izvođenje raznih kulturnih aktivnosti na području Općine Bedekovčina što će rezultirati unaprjeđenjem kvalitete života stanovnika Općine. Dostatnim prostorima stvorit će se novo mjesto za kreiranje, razvoj i poticanje kulturnog stvaralaštva na području Bedekovčine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 9.272.258,24 kn, od čega je procijenjeni iznos potpore 7.515.600,00 HRK.

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook