Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova pobjeda Bedekovčine

2. kolo 3. HRL središte, Liga za prvaka: RK Bedekovčina – RK PPD Zagreb 30:29


U 2. kolu Lige za prvaka 3. HRL središte, rukometaši Bedekovčine su dočekali PPD Zagreb 2 i stiglo i do druge pobjede u ovoj ligi. Nakon početnog vodstva gostiju, Bedekovčina je brzo uzvratila i prebacila prednost na svoju stranu te ona raste i do 14:9. No, ipak PPD Zagreb 2 se vraća i na odmor se odlazi sa 15:15.

Prva dva gola u nastavku zabijaju gosti pa dolaze do vodstva od dva gola razlike, no vrlo brzo sa serijom od tri gola Bedekovčina je opet u vodstvu i od tada ekipe se izmjenjuju u vodstvu. U završnici domaćini koriste kaznu dvije minute gostujućem treneru i 40 sekundi do kraja dolaze na 30:28. No, utakmica nije bila riješena jer gosti postižu brzi pogodak, igraju presing po cijelom terenu i osvajaju loptu.

Nakon minute odmora gostiju posljednjih 9 sekundi uspijevaju doći do šuta sa desnog krila kojeg izvrsno brani Pavetić i bodovi ostaju u Bedekovčini. Ovom pobjedom Bedekovčina je na trećem mjestu sa 8 bodova, a u 3. kolu gostuje kod Sloge Novoselec-Križ.

RK BEDEKOVČINA – RK PPD ZAGREB 2 30:29 (15:15)

BEDEKOVČINA, SD SŠ Bedekovčina, GLEDATELJA: 150

SUCI: Duspara i Rogić (Velika Gorica)

BEDEKOVČINA: Pavetić, Jambrek, Mohač 7, Majer, Habulin, Skočaj, Klokočovnik, Mikulec 3, Šoštar 4, K. Kuleš, Končić 7(1), Sovec 2, M. Kuleš, Jurina 4(1), Jus 1, Turković 2; TRENER: Filip Martinić

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook