Prethodni članak
Sljedeći članak

ZDS isključuje Vladimira Minđaka iz stranke

Zbog nepoštivanja potpisanog koalicijskog sporazuma između gradskih organizacija HDZ-a i ZDS-a Zlatara, Predsjedništvo ZZDS-a na izvanrednoj sjednici donijelo je odluku o pokretanju postupka isključenja Vladimira Minđaka iz stranke.


Stanko Belina, predsjednik ZDS-a

Zbog nepoštivanja potpisanog koalicijskog sporazuma između gradskih organizacija HDZ-a i ZDS-a Zlatara, Predsjedništvo Zagorske demokratske stranke na izvanrednoj sjednici donijelo je jednoglasnu odluku o pokretanju postupka isključenja Vladimira Minđaka iz stranke.

"Vladimir Minđak izabran je s liste HDZ- ZDS za vijećnika Gradskog vijeća Zlatara, te je grubo prekršio sve odredbe koalicijskog sporazuma priklonivši se u Gradskom vijeću koaliciji SDP –a, HNS-a i A-HSS-a. ZDS poziva Vladimira Minđaka da zbog nepoštivanja volje birača i prijevare biračkog tijela odmah podnese ostavku na mjesto vijećnika u Gradskom vijeću Zlatara i mandat vrati stranci. Zbog svog nemoralnog čina Vladimir Minđak nanio je neprocjenjivu štetu Gradskoj organizaciji ZDS-a Zlatar, te je vraćanje mandata najmanje što može učiniti." stoji u priopćenju ZDS-a, koje potpisuje predsjednik Stanko Belina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook