Prethodni članak
Sljedeći članak

Poginuo omiljeni oroslavski slastičar

Omiljeni oroslavski slastičar Jonuzi Havzi-Ledo (42), poginuo je, a dvije su druge osobe teže ozlijeđene jučer nakon 14.


Omiljeni oroslavski slastičar Jonuzi Havzi-Ledo (42), poginuo je, a dvije su druge osobe teže ozlijeđene jučer nakon 14.30 sati iza čvora Mokrice kraj Zaboka na ulazu na autocestu Krapina - Zagreb u smjeru Zagreba.

U nesreći su sudjelovala tri vozila. Sivkasti "yugo" krapinskih registracija, koji je vozio J.Havzi, vozio je desnim trakom autoceste, a iza njega se na autocestu uključivala "škoda" zagrebačkih registracija kojom je upravljao Tomislav Polanović, upravitelj osnovne škole iz Zaboka.

Kako se "yugo" sporo kretao, "škoda" se odmah nakon izlaska na autocestu prestrojila u pretjecajni trak, no velikom brzinom iz smjera Krapine nailazio je "passat" austrijske registracije, koji je pokušao proći između dva spomenuta vozila, no pritom je udario u "yugo" i oba automobila završila su nekoliko desetaka metara dalje u šipražju. Suvozač iz "yuga", inače slastičarev brat, teško je ozlijeđen, kao i suvozačica iz "passata", dok je vozač "passata" prošao bez ozljeda.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook