Obdukcija isključila nasilnu smrt

Autor: Ljiljana Pavlina objavljeno prije 8god 78 dana 1h 58min

Biserka Cvek (42), medicinska sestra iz Klokovca, koja je proteklu srijedu pronađena mrtva u potoku Kostelina nadomak sv

Email
Biserka Cvek (42), medicinska sestra iz Klokovca, koja je proteklu srijedu pronađena mrtva u potoku Kostelina nadomak svoje kuće, nije umrla nasilnom smrću, pokazao je nalaz obdukcije.


Biserka je pronađena trećinom dijela tijela u potoku, licem prema tlu i smrznuta zbog sibirske hladnoće koja je tih dana Zagorje okovala ledom. Tijelo su iz ledenih okova oslobodili vatrogasci JVP Zabok, koji su morali upotrijebiti i motornu pilu. Pronašao ju je obiteljski prijatelj, koji se kobnog dana uputio u potragu sa svojom ženom te Biserkinom obitelji.

Nestanak žene prijavio je njezin muž Stjepan, došavši osobno u zabočku policijsku postaju, u srijedu oko 14 sati gdje je izjavio da je nema od utorka ujutro. Nepuna tri sata nakon toga, obistinile su se nagore slutnje. Biserka, omiljena medicinska sestra dječjeg odjela Specijalne bolnice u Krapinskim Toplicama, ostavila je iza sebe dva sina, blizance, koji vjerojatno nikada neće dokučiti što je njihovu majku nagnalo da odšeće po hladnoći od -16 stupnjeva, koliko je te srijede izmjereno u Zagorju, na potok, u kojeg se najvjerojatnije odskliznula.

Ta i brojne druge nedoumice, među kojima i toksikološki nalaz obdukcije koji je potvrdio prisutnost alkohola u njezinoj krvi, premda se poznanici zaklinju da nikada nije pila, nameću se svima koji su je poznavali kao milu osobu, a ni istraga ne može biti okončana dok se ne sagledaju svi aspekti. Bude li potrebno, istraga će se i proširiti, odluči li tako Državno odvjetništvo, no sigurno je, uzrok smrti nije nasilje.

A istraga je neobično široka već u ovoj fazi: ispitani su svi, od članova obitelji, do mještana i kolega s posla, obiteljskog liječnika...no upitnici se nižu i dalje. Kako bilo, Biserke više nema, a što je prethodilo njezinom kraju, teško da će ikad itko dokučiti.


Povezane vijesti

objavljeno prije 26 dana 15h 32min

„Baruni” održali redovnu izbornu skupštinu

U subotu, 22. ožujka 2014. godine održana je redovna izborna skupština Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata „Barun”

objavljeno prije 27 dana 16h 5min

Policija promjenu žarulje plaćala i više od 900 kuna!

Britanska policija potrošila bi i do 100 funti (oko 900 kuna) svaki puta kada bi trebalo promijeniti žarulju, otkrivaju brojke

objavljeno prije 44 dana 23h 41min

Sin i majka počinili samoubojstvo u Tuheljskim Toplicama

U kući iznad starih bazena u Bolničkoj ulici u Tuheljskim Toplicama jučer su pronađena mrtva tijela Štefice Labaš (69) i njezina sina Damira (48).

objavljeno prije 47 dana 2h 52min

SOS telefon za žene žrtve nasilja dostupan svaki dan

Od ponedjeljka, 24. veljače 2014., SOS telefon za žene žrtve nasilja u Krapinsko-zagorskoj županiji produljuje radno vrijeme tako da ćemo biti dostupni svakim radnim danom

objavljeno prije 62 dana 17h 10min

Načelnik Policijske postaje Zabok Fruk: Stanje sigurnosti u Zaboku je dobro

Sigurnosno stanje je dobro, ali policija teži još boljem, naglasio je načelnik Miljenko Fruk

objavljeno prije 79 dana 22h 4min

Pilot projekt u policiji: Manje administracije, više operative

Razlozi zbog kojih se prilazi provedbi pilot projekta su zbog velikog boja rukovoditelja u odnosu na broj neposrednih izvršitelja policijskih poslova na terenu....

objavljeno prije 84 dana 23h 8min

Prezentiran projekt novog ustroja policijskih postaja

U Policijskoj postaji Krapina održana prezentacija pilot projekta novog ustroja i organizacije rada u policijskim postajama treće kategorije.

objavljeno prije 99 dana 15h 11min

Kamionom izletio u odvodni kanal

Na 35. kilometru autoceste od Graničnog prijelaza Macelj prema Zagrebu, došlo je u petak ujutro do prometne nesreće.

objavljeno prije 105 dana 13h 4min

"Arheolozi Kristinu Ćurković pronašli tijekom rutinskog pregleda stvari koje pripadaju desetom stoljeću"

"Tim zagrebačkih arheologa već desetu subotu katalogizirao je stvari pronađene u podrumu Nadana Vidoševića kad je jedan od njih primijetio nešto čudno"