Na jednom mjestu vjenčanice, limuzine, cvijeće, baloni

objavljeno prije 8god 13 dana 5h 51min

U organizaciji obrta Kralj iz Stubičkih Toplica prošlog je vikenda u Oroslavju održana prva izložba vjenčanja u Krapin

Email
U organizaciji obrta Kralj iz Stubičkih Toplica prošlog je vikenda u Oroslavju održana prva izložba vjenčanja u Krapinsko-zagorskoj županiji. Oko tridesetak izlagača predstavilo je svoju ponudu za jedan od najvećih dana svakog mladog čovjeka.


Ovo je na neki način cluster , trebalo bi ga samo još i formalno organizirati, koji će građanima omogućiti još bolju ponudu za svadbeni dan , rekao je Marijan Raček, predsjednik Udruženja obrtnika Stubica, koji je otvorio izložbu vjenčanja.

Tako su se predstavili vlasnici raskošnih limuzina za prijevoz mladenaca, modni butici i krojački saloni s ponudom vjenčanica i haljina, frizerski saloni za izradu frizura mladencima, cvjećarnice, vlasnici usluga fotografiranja i snimanja svadbi, vlasnici sala za svadbene večere, saloni za njegu kose i tijela, obrti za izradu konfeta i balona, i drugi.

Organizacijom izložbe vjenčanja željeli smo približiti ponudu svih usluga potrebnih kako bi najvažnijih dan mladenaca protekao u atmosferi za pamćenje. Vjerujemo da će se tradicija održavanja izložbe vjenčanja, s još bogatijom ponudom, nastaviti i iduće godine , rekla nam je Snježana Kralj, vlasnica obrta Kralj , koji u svojoj ponudi objedinjuje sve usluge potrebnih za vjenčanja. Svi zainteresirani budući mladenci mogu doći u ovaj obrt, kojim im nudi sve usluge, od organizacije sale za vjenčanje, glazbe, fotografiranja i snimanja, izbor vjenčanica, i drugo.

U programom bogato organiziranoj izložbi, najviše pažnje privukla je modna revija vjenčanica, koja je napunila kino dvoranu u Oroslavju. Mlade manekenke u vjenčanicama i haljinama pratio je glazbeni sastav Slatinski šarmeri .

Izvor: Večernji list

Povezane vijesti

objavljeno prije 55 dana 7h 51min

Počele su prijave za 4. Izložbu bučinog ulja

Izložba će biti održana 28. ožujka u Varaždinu, a zainteresirani izlagači mogu se prijaviti do 28. veljače...

objavljeno prije 71 dana 10h 18min

Zavedite ga iznova i oborite s nogu

Intimni život svakog para nije najvažniji, ali je vrlo važan. Rasplamsajte ponovno onu iskru strasti i ponovno otkrijte što se krije u vama...

objavljeno prije 126 dana 1h 46min

Prekrasna Sara Pukanić zablistala u bajkovitoj kampanji za vjenčanice Sandre Haddad

Modeli su Sara Pukanić i Ena Smajić iz Talia Modelsa Haljine koje su prozračne, lepršave i jednostavne savršen su izbor za sve djevojke koje se na svom vjenčanju žele osjećati čarobno i posebno

objavljeno prije 342 dana 6h 41min

Izložba fotografija specijalne policije Domovinskog rata “Barun"

Umjetnički fotograf g. Damir Hoyka fotografirao je 43 ratna vojna invalida, kao odgovor na prozivanje branitelja i ratnih vojnih invalida u javnosti i njihovo predstavljanje kao privilegirane skupine građana.

objavljeno prije 358 dana 4h 6min

Mladi zagorski fotografi izlažu u Bernu

U Bernu će izložiti mladi autori Tihana Šafranko, Helena Žigrović, Magdalena Mihovilić, Lea Munđer, Ivo Gračanin, Danijel Horvat i Tin Borovčak.

objavljeno prije 364 dana 6h 48min

Tradicionalne Jurjevske ophode u Kumrovcu

U Muzeju Staro selo ove će se subote u 15 sati održati tradicionalne Jurjevske ophode.

objavljeno prije 1god 11 dana 4h 29min

Održana Izložba bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske

Izložba se održava treću godinu za redom u suradnji Krapinsko-zagorske, Međimurske
i Varaždinske županije.

objavljeno prije 1god 11 dana 10h 12min

Izložba bučinog ulja u Zaboku

3. Izložbe bučinog ulja Sjeverozapadne Hrvatske zajedno s popratnim programom održati će se danas danas s početkom u 10 sati u Galeriji Grada Zaboka, na Zivtovom trgu 10.

objavljeno prije 1god 133 dana 7h 26min

Otvorenje izložbe fotografija Željka Đurina - "Moj spektar"

Mala Ramona u Krapini ovog će petka ugostiti Željka Đurina koji će otvoriti izložbu fotografija pod nazivom ‘Moj spektar’.