Prethodni članak
Sljedeći članak

Na jednom mjestu vjenčanice, limuzine, cvijeće, baloni

U organizaciji obrta Kralj iz Stubičkih Toplica prošlog je vikenda u Oroslavju održana prva izložba vjenčanja u Krapin


U organizaciji obrta Kralj iz Stubičkih Toplica prošlog je vikenda u Oroslavju održana prva izložba vjenčanja u Krapinsko-zagorskoj županiji. Oko tridesetak izlagača predstavilo je svoju ponudu za jedan od najvećih dana svakog mladog čovjeka.


Ovo je na neki način cluster , trebalo bi ga samo još i formalno organizirati, koji će građanima omogućiti još bolju ponudu za svadbeni dan , rekao je Marijan Raček, predsjednik Udruženja obrtnika Stubica, koji je otvorio izložbu vjenčanja.

Tako su se predstavili vlasnici raskošnih limuzina za prijevoz mladenaca, modni butici i krojački saloni s ponudom vjenčanica i haljina, frizerski saloni za izradu frizura mladencima, cvjećarnice, vlasnici usluga fotografiranja i snimanja svadbi, vlasnici sala za svadbene večere, saloni za njegu kose i tijela, obrti za izradu konfeta i balona, i drugi.

Organizacijom izložbe vjenčanja željeli smo približiti ponudu svih usluga potrebnih kako bi najvažnijih dan mladenaca protekao u atmosferi za pamćenje. Vjerujemo da će se tradicija održavanja izložbe vjenčanja, s još bogatijom ponudom, nastaviti i iduće godine , rekla nam je Snježana Kralj, vlasnica obrta Kralj , koji u svojoj ponudi objedinjuje sve usluge potrebnih za vjenčanja. Svi zainteresirani budući mladenci mogu doći u ovaj obrt, kojim im nudi sve usluge, od organizacije sale za vjenčanje, glazbe, fotografiranja i snimanja, izbor vjenčanica, i drugo.

U programom bogato organiziranoj izložbi, najviše pažnje privukla je modna revija vjenčanica, koja je napunila kino dvoranu u Oroslavju. Mlade manekenke u vjenčanicama i haljinama pratio je glazbeni sastav Slatinski šarmeri .

Izvor: Večernji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook