Prethodni članak
Sljedeći članak

"Po dolu i gaju" - radio emisija Zagorskog lista



Većeras na radio postajama «Stubica», «Zlatar» i «Radio 049» iz Krapine počinj


Većeras na radio postajama «Stubica», «Zlatar» i «Radio 049» iz Krapine počinje emitiranje druge dvosatne emisije zagorske glazbe pod nazivom «Po dolu i gaju», koje je inicijator i glavni organizator Zagorski list. Emisija se emitirata svakog četvrtka od 20 do 22 sata i bit će podijeljena u dva dijela.


Poznati gosti

U prvom dijelu bit će predstavljeni autori i izvođači koji djeluju u Hrvatskom zagorju, ali i na širem kajkavskom govornom području. Uz njihova gostovanja u emisiji, bit će predstavljeno i njihovo stvaralaštvo, a budući je riječ o kontakt emisiji, svojim pitanjima i komentarima moći će se uključiti i svi zainteresirani slušatelji.

Hit lojtrica i nagradna igra

Drugi dio emisije od 21 do 22 sata rezerviran je za top listu zagorske glazbe pod nazivom «Hit lojtrica», gdje će se glasovima slušatelja tijekom cijelog tjedna, ali i izravno u emisiji, birati najbolje skladbe domaćih autora i izvođača na sve tri radio postaje. Također, u glasovanju će na poseban način moći sudjelovati i čitatelji Zagorskog lista putem glasačkih kupona, koje ćemo objavljivati iz broja u broj. Birajući svoje omiljene izvođače, odnosno skladbe, čitatelji Zagorskog lista preko svojih će kupona postati i sudionici nagradne igre u kojoj će moći osvajati zanimljive tjedne i mjesečne nagrade, a na kraju godine, na velikom koncertu i proglašenju najvećeg hita «Hit lojtrice», konkurirat će i za vrijedne godišnje nagrade.

Tandem Bručić - Zrinski

Emisiju vode poznati zagorski glazbenik Ljubomir Bručić – Bruco, nekadašnji član i jedan od osnivača našeg ponajboljeg ansambla «Dečki z bregov», a uređivat će je Stjepan Zrinski, jedan od najboljih poznavatelja glazbe i glazbenika Hrvatskog zagorja.

Budite uz Zagorski list

Naravno, uz nastavak praćenja i predstavljanja zagorskih glazbenika i glazbene scene, Zagorski list redovito će pratiti i objavljivati sve zanimljivosti vezane uz emisiju «Po dolu i gaju» te objavljivati tjednu top list zagorske glazbe «Hit lojtrica» kao i imena dobitnika nagrada.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook